Bine ati venit!

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica urmareste dezvoltarea resurselor umane din activitatea de cercetare-dezvoltare.

Pentru a veni in sprijinul unitatilor si institutiilor de cercetare-dezvoltare interesate sa angajeze personal de cercetare-dezvoltare (tineri absolventi si specialisti) pe posturile vacante din activitatea de cercetare-dezvoltare, cat si al potentialilor candidati la aceste posturi, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica a creat acest portal al locurilor de munca vacante, din activitatea de cercetare-dezvoltare.

Unitatile si institutiile de cercetare-dezvoltare, care intentioneaza sa organizeze concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din activitatea de cercetare-dezvoltare, sunt invitate sa faca anuntul si pe acest portal. In acest scop, va rugam sa accesati sectiunea Ajutor, unde gasiti instructiunile necesare pentru inregistrarea datelor.

Concursurile pentru ocuparea posturilor din activitatea de cercetare stiintifica si de dezvoltare tehnologica se organizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare.

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii datelor furnizate de unitatile si institutiile de cercetare-dezvoltare.